Sofa søndag med hele familien

Reklame

Glædelig 16. december og 3. advent – hold da op hvor december racer afsted igen i år. I går var det meningen at vi skulle julebage, men som altid fløj tiden afsted, og vupti var det mørkt og aften. Jeg nåede kun at bage pebernødder, men jeg har planer om at bage mere i dag og sidde i min sofa selvfølgelig – det er jo søndag 🙂

Mig og min sofa

I går fik jeg brugt en masse tid på, at pakke gaver ind – det skal jo også gøres. Og nu er både Prinsessens og mandens gaver pakket ind og står klar til d. 24. december. I dag skal dagen mest bruges i sofaen, og hvis jeg kender mig selv ret, så får jeg også strikket lidt. Mit evigheds projekt – slumretæppet er ved at være færdigt. Hvis jeg lige nikker projektet en skalle, burde det blive færdigt i 2018. Jeg skrev om det første gang tilbage i 2014.

Mit evigheds sofa strikke projekt

Jeg er desværre alt for god til, at starte på sjovere projekter, når noget bliver kedeligt eller lidt for kompliceret. Men nu er jeg fast besluttet på, at få tæppet færdigt, udfordringen lige nu er, at jeg har besluttet at lave en hæklet kant. Og jeg er bare ikke særlig ferm med en hækkelnål, men det burde kunne læres! Belønningen er at der venter garn til andre sjove projekter bagefter 🙂

Det bedste her om vinteren er at vi ser lidt mere fjernsyn og hygger i sofaen, så er det jo oplagt at tage fat i et strikke projekt. Hvis du står og mangler en ny sofa, har møbellageret et stort udvalg af billige sofaer. Har du gang i nogle strikke projekter for tiden?

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Møbellageret/ 

Skriv et svar