Dagens pakke fra sokkeposten

Reklame

I dag da jeg kom hjem fra arbejde, stod der en pakke og ventede på mig. I pakken var der lækre strømper i friske farver, men også nye strømpebukser 40 denier i både sorte og marine blå. For mig er det vigtigt at mine strømpebukser er kraftige, også i farven. Det er det man kalder denier, dem er 200 denier. Og så skal de kunne klare dagligdagen med børn. Jeg har måtte smide strømpebukser ud med huller, efter kun en gangs brug. Sådan nogle sneakers med velcro lukning, er ikke en god kombination med strømpebukser. Jeg har stået til en stor familiefest, med ødelagte strømpebukser så jeg lignede en der var på vej til punkfest.

Sokkeposten

Bambus strømper fra Sokkeposten

Hos sokkeposten kan du opdatere dit look med lækker design og friske farver på strømperne, og så er der endda penge at spare lige nu. Hvis du tilmelder dig sokkepostens nyhedsbrev, får du automatisk 11% i rabat på hele shoppen. Jeg kan varmt anbefale deres bambus strømper, de er både bløde og elastiske, uden at være fyldt med polyester – som jo slet ikke er mig! Jeg går meget op i, at vi kan ånde i vores tøj herhjemme. Bambus strømper har de samme gode egenskaber som bomuld og uld, de holder dine fødder dejlig varme, uden at de bliver fugtige. Man skulle eftersigende
ikke får så varme fødder, at man får sure tæer. Da bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre, og dermed opstår fugten ikke ved for varme fødderne. Det er da vildt smart – naturen er slet ikke så dum 😉

Sokkeposten

Det er ikke kun farverige strømper i bambus du kan købe hos Sokkeposten.dk. De har t-shirts, perfekt til sommer hvis man har det med at svede meget tænker jeg. Derudover er bambus også en god og klimavenlig afgrøde, da bambus vokser hurtigt og helt naturligt i fx asien. Men at kalde bambus tekstiler 100% bæredygtigt er en overdrivelse. For hvis bambussen dyrkes på plantager, kan der være brugt pesticider. Derudover ved vi, at der bliver brugt mange kemikalier i fremstillingen af tøj. Når det er sagt, tror jeg at tekstiler af bambus og økologiske bomuld, er et skridt i den rigtige retning, når vi ønsker at passe bedre på vores klode.

Sokkeposten

Skriv et svar