Det er sommer og der skal møbler til den lille altan

Møbler til den lille altan

Reklame// Vi er hjemme i lille trygge Danmark igen, det var de skønneste 3 uger i Florida 🙂 ja hvis I har undret jer over, at der ikke var så mange indlæg igennem den sidste uge, så er det fordi jeg holde ferie. I går startede min hverdag igen. Min barsel er slut, og jeg skal hver morgen ud i mylderet af proppet busser og forsinkede toge. Det har altså ikke ændret sig de sidste 9 måneder, tvært imod syntes jeg at DSB er mere håbløs nu. Men det er en anden snak!

Sommer i Danmark og altan tid

Det er noget af en omvæltning, at gå fra 36 grader og høj solskin, og så hjem til 18 grader i Danmark. Selvom temperaturen blev halveret, syntes jeg vejret viser sig for den smukke side. Derfor skal vi til, at få altanen gjort sommerklar. Der skal fejes og vaskes gulv, og møblerne skal op fra kælderen. Nu er vi blevet 4, så vi mangler faktisk stole, for at vi alle kan sidde og hygge i solen. Vi har 2 stole med ryglæn der kan indstilles, men for at vi alle kan være på den lille altan. Skal vi have nogle mindre stole uden armlæn til den lille altan. Jeg har fundet de her Philippa stole, de er i samme stil som dem vi allerede har. De opfylder det behov vi har for mindre stole – find dem her.

De ville være perfekte, samtidig med at de er mindre og lettere, kan de nemmere tages med helt ud og ned på vores fællesarealer.

Har I gjort jeres ude arealer klar til sommeren 2017?

Indlægget til den lille altan er lavet i samarbejde med Altanbutikken.dk

Skriv et svar