Sommerferie hvorhen?

IMG_3739

IMG_3740

sponseret

Selvom vi kun er i januar måned, er det jo ikke for tideligt at kigge efter sommerferie. 2017 er sidste gang vi kan holde ferie udenfor skolernes ferie, og så er det kun første halvdel af året, for til august starter Guldklumpen i børnehaveklasse – åhh min lille dreng er blevet så stor! Vi kigger både på rejser til USA, men også til Sydeuropa hvor vi tidligere har haft skønne ferier til. Mine forældre tager altid til Frankrig, og mine svigerforældre tager til Italien hvert år. Vi har været begge steder, i Frankrig bor vi hos vores familie, og i Italien har det været i en italiensk feriebolig. Mine svigerforældre har både prøvet feriebolig i Italien og ferielejligheder i Italien, i foråret skal de også til Italien, men denne gang står den på storbyferie på hotel.

Jeg er til begge lande, de har noget lækkert at byde på hver især. I sydfrankrig har vi været rundt og se sydkystens byer og Monaco. I Italien har vi set gamle byer og bygningsværker, både i Lucca, Firence og Rom. Hvis vi tager til Italien ville jeg kigge på Italia Villas, nu er vi en familie på 4, så vi har brug for ekstra plads og gerne mulighed for, at være i en lille have og adgang til en lille pool. Det er derfor en god ide, at Lej feriebolig i Italien, men vi har ikke lagt os helt fast på årets feriedestination endnu. Har I allerede planlagt jeres sommerferie?

3 Replies to “Sommerferie hvorhen?”

  1. Vi er også så småt begyndt at planlægge årets sommerferie. Vi har snakket lidt om at tage ned til Frankrig, hvor min kæreste er fra, så vi kan besøge hans familie. Men da vi nok også vil gøre det i løbet af forår og efteråret, har vi også kigget på lande som Canada, Island, Færøerne og Bali, som vi kunne finde på at tilbringe 2 eller 3 uger i (:
    Camilla | http://cammi.dk

    1. En lille weekendtur er altid godt, vi tænker på at tage et smut til London senere på året 🙂 Paris og Grækenland lyder også lækkert!

Skriv et svar