Sommerferie i Danmark – eller måske en efterårsferie

Badehotel

Reklame//

Om et par uger har hele Danmark været sommerferie, eller i hvert fald dem som skulle afsted. Vi kender flere der skulle holde deres ferie i Danmark, bare kører rundt i Jylland og se hvad dagene ville bringe. Sådan husker jeg også nogle af mine sommerferier som barn, vi kørte bare over bælterne mod Jylland og rolig ferie. Jeg gad godt at tage sådan en rolig roadtrip ferie i Danmark, der er så mange steder jeg gerne vil se og steder jeg gerne vil se igen.

Toppen af Danmark er helt sikkert på min ferie i Danmark ønske liste. Aalborg, Lykken, Blokhus og Skagen steder jeg kun har set en enkelt gang, men som jeg husker både smukke og fantastisk hyggelige. I Blokhus ligger der et smukt Strandhotel, med beliggenhed helt ud til de bredde strande med de små badehuse. Jeg gad godt at prøve et badehotel, det virker jo så hyggeligt i serien 😉

Jeg tænker også godt at vi kunne tage en efterårs tur til Nordjylland. Der vil helt sikkert ikke være lige så mange mennesker, men jeg tænker at der stadig vil være smukt. På vejen kan vi gøre et stop i Aalborg og besøge børnenes faster, og spise på Eatlow.

Har I nogle planer for efteråret?

Skriv et svar