Sommerferie og hygge i varmen

I fredags gik Guldklumpen på sommerferie, det er så vildt at min lille dreng allerede er færdig med 1. klasse. De næste 6 uger står den på leg i det gode vejr, så batterierne kan lades op, så han er klar til 2. klasse. Det er så vildt, at på kun et år har han lært plus, minus, gange og dividere, Det sidste har vi kun snuset til. Og så sidder se første 5 tabeller lige i skabet. Men det er ikke kun matematikken der kører på skinner. Han skriver sms’er, læser skilte, bøger og opskrifter og oversætter engelske ord.

Sommerferie mosthaves – the Guldklump edition

Her over sommeren skal Guldklumpen på sommerfrit, hvor de skal lege, tage på turer og ellers bare nyde sommeren. Vi har købt den fineste turtaske fra Haglöfs til ham, så han kan have de vigtigste ting med. Der er plads til en masse i den lille letvægttaske, men det vigtigste er madpakke, drikkedunk og solcreme. Selvom jeg giver mine børn solcreme på om morgen, kan der jo være tidspunkter hvor han har brug for et ekstra lag. Så skal han havde mulighed for, at tilføre det ekstra lag.

Solcreme og en ekstra mad

Solcremen er fra Nivea, og er en roll-on som gør det nemt for små fingre at doserer. Min tanke er, at det netop kun er en lille smule solcreme han vil have brug for. De bliver nemlig også smurt ind på fritten efter frokost. Alt den fiske luft giver også en glubsk appetit, derfor sender jeg altid Guldklumpen afsted med en ekstra mad. Til den har jeg købt de her smarte genanvendelige sandwichbags fra Haps Nordic, en i lyseblå til ham og en lyserød til mig. Der kan nemt være en penutbuttermad – Gludklumpens ynglings haps, eller som på billedet en hel sandwich. Jeg bruger ofte min til at have brød med ud, som glutenallergiker har jeg ofte en skive brød eller to med i min taske. Jeg tænker også at den kan indeholde et par æblebollemuffins 😉

One Reply to “Sommerferie og hygge i varmen”

Skriv et svar