Sommerferie planer og ønsker om godt vejr

Sommerferie planer med disney tema

Hold nu op hvor er der stille her på bloggen! I sidste uge var jeg syg med influenza. Mit hoved gjorde så ondt, at jeg slet ikke havde lyst, til at arbejde med en computer. Nu går det heldigvis meget bedre, og jeg er tilbage på arbejdet. En hel uge uden computer, og meget begrænset skærmtid på telefonen, så kommer man altså bagud med hvad der sker i verden. Det værste er, at jeg har taget så mange fine billeder til bloggen. Men når energien udebliver, kommer man jo ingen vegne.

I går startede vi op på planlægningen af årets sommerferie, vi er alle enige om, at vi skal til de varme lande. Prinsessen har ikke så meget at sige endnu, men hun sagde da ja på de rigtige tidspunkter. Guldklumpen vil gerne til enten Paris eller Florida, for så kan han komme i Disneyland – håber han. Jeg foreslog at vi tog til Las Vegas, og derfra kørte mod Califonien, for så at stoppe i L.A. og Hollywood. Så kunne vi jo også lige tage et smut til Anaheim, hvor der jo også ligger et Disneyland.

Sommerferie planer med solgaranti

Det er selvfølgelig svært at sætte solgaranti, men vi har alle år haft fantastisk vejr i Florida. Selvfølgelig har vi prøvet en dag med storm og voldsom regn, men på de bredegrader kommer solen hurtigt tilbage. Og så har vi bare haft de skønneste ferier i USA! Jeg har aldrig forstået dem der tager tilbage til det samme sted igen og igen år efter år, men nu er vi selv blevet til dem. Det er nu bare så meget nemmere, for når man kender lufthavnen, biludlejningen og ikke mindst hvor supermarkederne er, går det så meget nemmere med små børn. Guldklumpen elsker at kunne genkende noget af det, for det gør ham sikker. Så hvis jeg ikke tager meget fejl, ender vi med at sidde i USA til sommer.

Har I lavet sommerferie planer? Og hvor skal I hen??

Skriv et svar