Sommertid – måske for sidste gang

Palmer
Reklame//

Jeg har aldrig helt forstået sommer- og vintertid. Jeg var faktisk ret gammel, før jeg fandt ud af, at det ikke var alle steder i verden man stillede urene frem og tilbage hvert år. Hvilket kun gør det endnu mere fjollet, men tilbage i 1916 indførte man første gang sommertid. Man stillede urene 1 time frem fra normaltid, for at spare på energien. Det var efterkrigstid og energien var knap i de europæiske lande. Ideen syntes jeg enlig er ganske god, udnyt solens lys og spar på energien.

Skal vi kun have normal tid?

I dag vurderes det ikke at vi spare på energien ved sommertid, derfor er der måske ikke behov for sommertid mere? Det er i hvert fald et emne der er taget op, både i folketinget og i EU – så måske er det snart slut med sommertid.

Jeg har stillet mit Daniel Wellington ur en time tilbage, og “glædet” mig over at børnene mente vi skulle op kl. 5.00. Vi kunne jo lige så godt få en masse ud af vores søndag! Vi nåede i hvert fald en masse ting, inden vi skulle være i skoven til Halloween arrangement med Guldklumpens klasse.

Hvilket ur har du sat tilbage? Der er i hvert fald et Udvalg af Omega online, som kan stilles tilbage.

//Indlægget er skrevet i samarbejde med swisstime.dk//

Skriv et svar