Spiller vi for meget?

lotto

Det er selvfølgelig en smags sag, men nu var der jo en kvinde fra Helsingør, der fik den helt store gevinst i sidste måned. Gør det så, at vi andre spiller mere? Og spiller vi danskere generelt ret meget? Jeg har i mange år bildt mig selv ind, at det gør vi da ikke. Men så i weekenden sad jeg og så tv3 og kanal5, her slås diverse betting firmaer med online casionere og bingo mig her og der, jeg var chokket! I hver reklameblok fik jeg kastet rabatkoder, anbefalinger og gode vinderchancer smidt i hovedet.

Det er da ikke så mærkeligt, at mange mennesker tror det er helt normalt at satse penge og spille. Selvfølgelig er der en vinderchance, men nogle mennesker spiller jo rub og stub op, i forsøget på at komme der til. Jeg syntes denne her grafik giver 10 gode råd til hvordan man agerer ansvarligt i online spil.

c80f25e67e862ff90d66b0017debdf1086f4858cHvordan har du det med online spil? Og kender du til punkt nr. 10??

Personligt spiller jeg aldrig online, og da vi var i Las Vegas var det et kæmpe skridt for mig at smide penge i en spillemaskine…men vi skulle jo lige prøve. Jeg tror vi brugte 10 dollars, og det var det.

Jeg har flere gange hørt helt uge drenge snakke om at de oddser penge på fodbold, de er vokset op med at man spiller på sport. Er det ok??

/indlægget er skrevet i samarbejde med spilnu.dk – men ordne er mine egne!/

Skriv et svar