SS17 inderst

ss17-collage

Nyt år og nyt lingeri, jeg havde faktisk ikke tænkt over at der selvfølgelig også kommer ny kollektioner hver sæson på lingeri fronten, klart nok kommer der nyt fra Victoria Secret! Jeg er vildt imponeret af det mærke, deres bh’er sidder super godt, og holder faconen rigtig fint. Det samme gælder deres hipsters, jeg køber altid et lille lager, når vi har været i USA. I Orlando er der endda et Victoria Secret outlet, og der er noget for en vær smag.

Jeg kiggede surfede lige rundt efter hvad der er nyt i SS17, jeg syntes de 3 sæt på collagen er virkelig flotte, og meget brugbare. Det fine sæt fra Tommy Hilger er jeg ret varm på, lige nu går jeg med ammebh hele tiden, og dem jeg bedst kan lide, er udformet som den her bh – og den er virkelig behagelig, og overraskende nok støtter den ganske fint 🙂 Derfor vil jeg gerne have fat i sådan en, for jeg skal jo ikke gå med ammebh for altid. Trekants bh’erne er så fine, men jeg har ikke de bedste erfaringer med dem, mine bryster stikker simpelthen af – men flotte det er de nu.

cr7col

Men hvordan er det på herresiden – kommer der også nye udforminger på boxershorts? Selvfølgelig gør der det! På herresiden ved jeg fra pålidelige kilder (min mand, søn og brødre) at der er stor forskel på komforten i boxershorts. En af de vigtige ting er, at underdrengene ikke kun er 100% bomuld, de skal indeholde ca. 5-10% elastan så de bliver siddende hvor de skal. Dertil er det vigtigt at benene ikke er for korte, for så kan de både smutte op i rumpen, eller der er noget der hænger ud foran. Et par boxershorts der passer til ønskerne er de her fra CR7 Underwear og underbukser. De findes i flere forskellige farver, for mænd kan vel også godt lide mønstre og farver 🙂 Nå ja og så en bred elastik, så ikke glider ned – tilbage i 00’er skulle vi jo gerne se elastikken, og så var det jo vigtigt at den var flot – og gerne med sejt logo.

Indlægget er skrevet i samarbejde med intimo.dk

2 kommentarer til “SS17 inderst”

Skriv et svar