En status på en anderledes uge

Denne uge kan ikke sammenlignes med andre, for sidste fredag kom Prinsessen hjem fra dagpleje med skoldkopper. Nogle får kun 10 stykker andre får 800, børnene herhjemme får så 800!!

Jeg var hjemme med frk prik mandag og tirsdag, det var så også de dage hvor det toppede, og hun var mest ked. Onsdag var der vagtskifte, og skulle afsted på arbejde. Det er vildt så meget man kan glæde sig til at komme på arbejde, væk fra sygdom og pjevset baby. Normalt er jeg en der snakker og er meget social på kontoret, men onsdag var jeg helt stille og bare nød roen omkring mig. Det var så atypisk mig, at mine kollegaer spurgte om jeg var ok. Det var jeg selvfølgelig! Jeg havde bare brug for ro efter 4 dage med min grædende og ikke sovende lille pige.

Uge 4

I dag fredag var hun frisk igen, men hold nu op hvor der er mange sår der skal hele efter sådan en omgang. Begge børn faldt i søvn til x-factor, så for første gang i en uge, kunne min mand og jeg snakke helt almindeligt sammen. Samtalen gik ikke ud på planlægning af, hvem gør hvad i denne uge. Nogle gange er det noget af et logistik arbejde, at have børn. Når det ene barn ikke må komme i nærheden af andre børn på grund af smittefare, og sådan nogle skoldkopper smitter af h-til. Selvom vi alle skal have dem en gang, behøves man jo ikke at smitte spædbørn.

Nu er uge 4 ved at være gået, og Prinsessen har nu haft 2 af de obligatoriske børnesygdomme. Vi har drukket en hel del kaffe, og jeg er gået i seng hver aften før 22. Efter at være tyvstartet med en lur på sofaen. Sådan nogle syge børn tager altså hårdt på energien. Kender I det her ordspil: Gråt hår er arveligt! Det er noget man får af sine børn. Det passer så fint til sådan en uge som vi lige har haft.

Jeg håber I alle får en god og afslappende weekend 🙂

Skriv et svar