Stik mig en guitarsolo!

Guitar

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er vild med guitarsoloer, min kunnen indenfor det felt er ikke særlig bredt, men jeg kan klimte løs på min spanske guitar…som Guldklumpen desværre var hunde-rad for det første år. Jeg er helt sikkert ikke i en liga der nærmer sig de herre på collagen, men lidt ekstra undervisning vil helt sikkert gøre godt. Hvis jeg nu tog lidt musikundervisning, så kunne jeg måske give den som Blackmore til min fars næste fødseldsdag – uhu han vil blive vildt overrasket! Hans all time ynglingssang fra Deep Purple (ynglings bandet) er “when a blind man cry”, en stille dyb sang – faktisk ligesom min far 🙂 Stille og dyb, et kram kan sige en hel del <3

Alle de her guitarister er så vilde, at de er kommet med på RollingStones liste over de 100 bedste guitarister. Jeg tror vi alle har lyttet imponerende  til deres guitarrif, Mr. Hendrix er flere gange blevet kåret som den bedste ever, og han forlod endda denne verden i en alder af kun 27 år. De andre herre kende I helt sikkert også, Slash guitarist i Guns’N’Roses uhh han er cool 🙂 Kurt Cubian, Carlos Santana og Eric Clapton er også ikoniske på en guitar.

Kan I spille et instrument?

sponseret

2 Replies to “Stik mig en guitarsolo!”

    1. Det er da helt sikkert også et talent 😉 Når man jamer er det fedt, når der er nogle der også bare rocker med og danser.
      Knus

Skriv et svar