Den store bagedyst og kagekursus

Kagekursus

Reklame//I går var det onsdag, og dermed også dagen for endnu et afsnit af den store bagedyst. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hver onsdag sidder klar foran tv’et, for at se flotte kager og andet lækkert bagværk. Jeg gad virkelig godt at bage noget mere, og at kunne mestre nogle af de tekniker, som deltagerne bliver udfordret i. Ofte bliver der kun bagt muffins eller en skærekage uden pynt herhjemme. Det er kun til fødselsdage at vi går op i pynten, det gad jeg godt at lave om på. Jeg har derfor forsøgt at udfordre mig selv lidt, fx. lave en lækker chokolade topping med ristede hasselnødder på banankagerne som på billedet herover.Det gør virkelig underværker, både for øjet men bestemt også for smagen.

Kagekursus hos Choko-laden

I går blev deltagerne i den store bagedyst udfordret igen, der var for meget husblas i den ene kage, en mousse der var for blød i en anden kage. En butterdej der var ubagt, og sukkermasse der var brændt på. Alle sammen små ting som man skal lærer, så hvorfor ikke tage et kagekursus?! Hos Choko-laden.dk kan du tage kursus i chokolade, flødeboller, muffins, kransekage, lagkager, finsprøjtning og modellering. Alle sammen kurser der ville være gode at tage, hvis man vil give bagedyst deltagerne baghjul. Et af muffins kurserne er for en voksen og et barn, jeg ville elske at tage på bagekursus med Guldklumpen. Han vil helt sikkert også sætte pris på det, specielt hvis han må pynte og spise alle kagerne 🙂

Udfordringen er bare, at Choko-laden.dk ligger i Kjellerup. Det er ikke lige om hjørnet fra Fredensborg, men hvis jeg var på de kanter, ville jeg helt sikkert overveje et kagekursus. Jeg er også af den overbevisning, at vi altid har godt af at lærer nyt, og udfordre vores kunnen.

//Indlægget er skrevet i samarbejde med Choko-laden.dk//

2 Replies to “Den store bagedyst og kagekursus”

Skriv et svar