Stori.dk en shop fyldt med lækkerier til dit hjem

reklame

Jeg har været så heldig at modtage en fin pakke fra Stori.dk, men en masse fine ting fra meraki. Kender I det mærke? Jeg syntes det er meget synligt i øjeblikket, både på sociale medier og magasiner. Jeg har nu muligheden for at teste og smykke mit hjem med fine items fra mærket, alle produkter er modtaget i gave fra den danske shop Stori.dk.

Stori.dk

Stori.dk en shop til hjemmet

Jeg er ret glad for indretning og bolig, ikke fordi man rigtig kan se det på vores hjem – for jeg er simpelthen for nærig, til at skifte møbler hele tiden. Selvom de her sofaborde virkelig kunne gøre noget for vores stue. Det sofabord vi har nu, er blevet hakket og ridset efter mødet med en tumling. Jeg går mere efter klassikere og dermed møbler der ikke skal udskiftes så ofte. Jeg vil hellere pifte mit hjem op med tilbehør, så vi får fornyet farverne et par gange om året.

Jeg kunne godt tænke mig at pifte sofaen op, med de flotte stribede puder fra Normann Copenhagen, og ny belysning til de mørke måneder. Loftlamper er en af de ting vi har sværrest ved at finde, vi er simpelthen ikke enige. En af de bærende lyskilder i vores stue, er lyset i vores vitrineskabe, og det er altså ikke nok om et par måneder. Vi kan selvfølgelig fylde stuen med levende lys, det ville selvfølgelig også give lidt varme og hygge. Når det bliver koldt og mørkt, plejer vi at fylde sofaen med plaider og lammeskind, får at få både hygge og varme. Men jeg gad nu godt, at kunne skabe lidt varme om fødderne med det flotte tæppe fra Hübsch. Sådan et tæppe under sofabordet ville også fuldende det look, jeg gerne vil have i omkring sofaen. Det vil også skjule de slidmærker vores største barn, fik påført gulvet for en godt stykke tid siden efterhånden.

Stori.dk

Meraki til mit badeværelse

Pakken fra Stori.dk var fyldt med gode ting fra Meraki. Meraki er et dansk mærke som både er udviklet og designet i Danmark. Alle produkter er uden parabener, farvestoffer eller hormonforstyrrende stoffer, samtidig er emballagen fremstillet af 100% genanvendelige materialer. Hvilket gør emballagen til et mere miljøvenlig valg end så mange andre produkter. Meraki er et ærligt mærke med plejeprodukter helt uden kemiske sammensætninger, flere af produkterne er endda godkendt af Dansk Astma- og Allergiforening, Ecocert Cosmos og Nordisk Svanemærke og så dufter de helt fantastisk. Nu står de fine produkter og pynter på mit badeværelse omkring håndvasken. Til brusekabinen kunne jeg nu godt bruge den smarte trådkurv fra House Doctor. Den kan sikkert også kunne bruges til tandbørster, dagcreme, makeup eller hvad man nu har ved håndvasken.

Meraki

Men det var ikke kun mig der blev forkælet af Stori.dk, I som mine læsere har nemlig fået muligheden for at spare 15% når I handler i shoppen. Brug rabatkoden “anotherstori” når I tjekker ud. God shopping 🙂

Skriv et svar