Med striber på tværs

IMG_8575 sponseret

Jeg er ret glad for striber, helst dem på tværs, selvom de ikke gør så meget positivt for runde former. Og lad os nu bare være ærlige, jeg er rund i formen – hvilket jo er meget normalt med 2 børn, hvor den ene er baby.

Striber passer til mange forskellige looks, både jeans og nederdel. Men helt bestemt også til læderjakke og cardigans, jeg bruger også min cowboyskjorte åbenstående som cardigan, denim passer så fint til striber. Som barn havde jeg stribede bluser på, til mine 80’er denim smækbukser – uhh jeg var et smart barn!

Der er rigtig mange designere der kaster sig ud i striber, en der mestre dem til perfektion er Mads Nørgaard – eller ret og sagt hans far. For det var faktisk hans far Jørgen Nørgaard, der var designeren bag den klassiske og ikoniske 101 t-shirt. Den stribede t-shirt blev designet tilbage i 1967, og er i 100% bomuld, materiale valget er ret vigtigt for mig. Jeg går helst ikke i polyester, akryl og andre syntetiske materialer, da de ikke er særlig behagelige. Jeg syntes også, at man oftere sveder i kunststoffer, jeg går også kun efter uld og bomuld til børnene! Dem er jeg nu endnu mere strikse med, de skal jo have det bedste <3

Hvis man ikke er til 101 striberne, er der mange andre bud på stribede bluser. Der er fx dem her fra Betty Barclay tøj. De findes i mange farvekombinationer, så der er lidt for enhver smag.

Indlægget er skrevet i samarbejde med Froelund.dk

Skriv et svar