Strik til store og små

reklame

Jeg har slet ikke haft gang i mine strikke projekter, efter at den her smukke sag blev færdig. Men samtidig fik jeg helt ufattelig meget selvtillid, så jeg købte straks ind til mit næste projekt, en lille strik jakke til de lune aftner. Hvis jeg får fart i pindene, kan jeg måske stadig nå det. Når jeg er færdig med det strikkeprojekt, håber jeg at kunne få lidt mindre strik på pindene. Guldklumpen har vist interesse for, at få en hjemmestrikket strik til den kolde sæson. Og Prinsessen er ved at være en rigtig lille Prinsesse, så jeg tænker både små cardigander og kjoler skal på pindene.

Garn

Når jeg strikker…

…er det vigtigst at garnet er i en god kvalitet, og gerne så ren som muligt. Jeg ved selvfølgelig godt at polamid nogle gange er svært at undgå, hvis du strikker strømper. For uden polamid er strømpen ikke lige så holdbar, ren uld er desværre lidt nemmere for vores fødder at slide igennem. Ellers er jeg til uld, silke, bomuld, hør og andre naturlige garner, derfor passer PetiteKnit godt til mit behov. Hos Uldfisken kan du købe en strikke-pakke-løsning, du vælger den strik du ønsker at strikke og derefter i hvilken farve. Så får du tilsendt både garn og opskrift, men skal dog selv stå for pinde indkøb.

Det er en god måde at komme i gang på. Hvis du er interesseret i konceptet kan du læse mere om petiteknitUldfisken.dk

Garn

/Indlægget er lavet i samarbejde med Uldfisken.dk/

Skriv et svar