Stripes on my mind

striber

Jeg har striber på hjernen, de er nu også flotte! Hos andpants.com har massere af striber på tilbud, jeg har fundet nogle af mine favoritter, samt et par stykker der ikke er på udsalg. Striberne fra Comme des Garcons, er super populære og alle de store bloggere i DK flasher de fine striber med det ikoniske røde hjerte. Der er en unisex/herre modellen på tilbud, hvis man ønsker et mere løst fit. Mads Nørgaard striber er derimod noget billigere, og stadig meget meget fine, sweatersen er lige mig, det samme gælder kjolen med lidt vidde – der den ikke bare fin ?!

Shoppen har rigtig mange gode tilbud, I burde virkelig slå et smut forbi 🙂

5 kommentarer til “Stripes on my mind”

  1. Åh stiber er så dejligt, har selv lige købt lidt flere striber til mit skab, men man kan aldrig få for mange striber! 🙂

Skriv et svar