kokos2 Julen er hjerternes fest – og i den grad også mavernes fest! Hvem tænker ikke julebag, konfekt og juleknas i denne tid? Ja jeg gør i hvert fald! Men de søde julesager behøves ikke være usunde, fyldt med raffineret sukker, farvestoffer og uden proteiner.

Her er mit bud på en sundere kokoskage, uden mælk, gluten og sukker.

Du skal bruge:
3 æg
75 g smeltet smør
3 spsk kokossukker
4 dl kokosmel
1 tsk vaniljepulver
skal af 1 øko-appelsin
1 spsk HUSK

Kan dyppes i 100 g smeltet mørk chokolade (70-85 %)

Du skal gøre:
Pisk æggene godt sammen og tilsæt det smeltede smør. Rør derefter Kokossukker, kokosmel, vanilje og appelsinskal i. Kom til sidst HUSK i og saml dejen. Opvarm ovnen til 170 grader. Læg dejen ud i små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i den varme ovn i 10-15 minutter, til de er let gyldne. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på bagepladen.

Der bliver ca. 20 stk.
kokos1
kokos3