Sund madlavning med Tchibo

Sund madlavning med Tchibo

Hver tirsdag kommer der et nyt tema på Tchibo, og i denne uge er temaet sund madlavning, noget jeg prøver at leve efter. Hver dag smøre jeg madpakker til mig og Guldklumpen, for at vi får sund og varieret mad. Jeg har altid madpakke med, selvom der er kantine på mit arbejde, det skyldes mest af alt, at de ikke kan tage hensyn til min allergi. Hvilket jeg godt kan forstå. Og jeg har ikke lyst til at løbe nogle chancer, for jeg bliver virkelig dårlig, så jeg er på madpakkerne. Jeg kan godt lide at have muligheden for, at have forskellige ting med til frokost. Både salater, supper, rester for aften før og gammeldags rugbrødsmadder, finder sin vej til kantinen i Gilleleje.

Vand og eftermiddags snacks

Jeg har i længere tid haft svært ved, at få drukket vand nok – det er som om at det ikke har smagt mig. Derfor er jeg begyndt at tilsætte frugt til min vand. Jeg har samlet en masse god inspiration på min pinterest profil, hvilke smage passer sammen, nogle krydderurter kan måske være svære at sammensætte. Mynte er nem at bruge, jeg er i hvert fald ret glad for mynte, agurk og citron kombinationen 🙂 Jeg plejer at bruge min almindelige drikkedunk, men det er ikke så lækkert at få andet end vand i munden. Så jeg er altså ret lun på den drikkedunk med fusion indsats, den er nu ret smart.

Til eftermiddags snacks kunne jeg godt bruge sådan en smart form. Jeg tænker at den både kan bruges til bagningen, og de snacks der bare skal på køl. Jeg er ret vil med den her snack bar med peanutbutter.

Alt på collagen er fra Tchibo, og kan findes lige her 🙂

Skriv et svar