Superhelte kostumer – Hvad skal du være til Halloween

Et spørgsmål jeg tænker der bliver stillet mange gange i verdens skolegårde i denne uge. Vi skal holde Halloween-frokost i Guldklumpens klasse på søndag, og der skal de børn der ønsker det selvfølgelig være klædt ud. Jeg tænker lidt at vi kommer med en Jedi eller en Stormtroper, det afhænger vist lidt af dagens humør. Prinsessen ender nok med bare at være sig selv, eller måske hun skal have nattøj og bamse med. Det er vel en form for udklædning, og en meget nuttet en. Så kommer vi til mig, jeg har i længere tid snakket om at være vampyr eller en form for den hvide dame. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke har fået brugt særlig meget tid på, at ligge planer for min udklædning.

Superhelte kostumer fra Coolstuff

Hvis du ligesom mig ikke er helt klar til Halloween, kan du stadig når at købe dit kostume hos Coolstuff. Jeg læste i morges at den helt store dille i år var WonderWoman, hvem vil ikke også være superhelt for en dag?! Jeg hoppede gerne i et af de her superhelte kostumer på den lille collage, hvis jeg skulle til stor Halloween fest i weekenden. Jeg skal vel også være klædt ud d. 31/10, når alle børnene er ude og sige “slik eller ballade”, syntes mere at Trick or Treat klinger godt. Det andet er lidt fladt og umagisk.

I weekenden skal vi forhåbentligt også et smut i Tivoli, og se deres årlige Halloween udsmykning. Vi var i Legoland i efterårsferien, og der var de også gået all-in på pynten. De sluttede aften af med et flot fyrværkeri, til tonerne fra Thriller og Gost Busters – så var stemningen også sat en ganske almindelig mandag aften kl. 20.00. Det var ikke lige så vildt som showet om aftenen i Disneyland, men deres shows er også spektakulære!

Skriv et svar