Tan på en regnvejrs dag med SunSpa

Reklame//Jeg har testet Sunspa. Selvbruner er ikke en del af min rutine, så det var helt nyt for mig. Men med det vejr vi har for tiden, er det svært at opbygge en sommertan. Med Sunspa kan du få en lækker tan, selv på en regnfuld dag som i dag. Jeg har testet 2 forskellige produkter, en mousse og en spray. Sprayen har flere år på bagen, jeg husker at havde set Dennis Knudsen i Go’morgen Danmark, hvor han var helt vild med den. Den er virkelig også nem at bruge.

Mousse til tan på en regnvejrs dag

Den nye mousse er også rigtig nem at bruge, den giver et ens og noget mørkere resultat, som holder i ca. en uges tid. Jeg er meget lys af natur, så resultatet er nemt at se. Moussen påføres med en tilhørende handske, som fordeler massen i et jævnt lag. På den måde slipper man også for orange håndflader, det var ellers måde man kunne lurer om der var tale om ægte tan, eller om der var tale om can-tan. Og orange hænder er som sagt ikke så moderigtigt for tiden, derfor er handsken virkelig smart. Jeg er så lidt debil, så jeg har både fået sprøjtet moussen ud på gulvet, bordpladen, skabslåger og kattebakken. Kort sagt hele toilettet i en radius af 1,20 meter fra mig fik lige lidt mousse, så jeg vil anbefale at man tjekker om man er bedre med en mousse spray end mig, inden man giver los!

Mousse giver en mørk og intens farve, jeg syntes at farven var bedst efter et par dage. For at holde den vedlige, ville jeg tilføre et lag ca. en gang om ugen. Som billederne viser blev jeg meget brun ved en påføring. Her bliver man virkelig brun, og får tan på en regnvejrs dag.

1493420236079

Sprayen der giver hurtig tan på en regnvejrs dag

Så kommer vi sprayen, og den er virkelig nem at bruge. Farven viser sig også hurtigt, og bliver fordelt nemt. Som I kan se på billederne, viser farven sig med det samme – farven blev dog mørkere i løbet af dagen. Igen var jeg mest til farven efter et par dage, så så den mere naturlig ud.

Generelt er jeg ret vild med sprayen, så jeg må sige at jeg er enig med Dennis Knudsen 🙂 Igen den er genial til at få tan på en regnvejrs dag.

Den eneste lille negative ting er, at den lugter af selvbruner – en lugt jeg ikke er særlig vild med. Men det er en meget lille detalje.

2 Replies to “Tan på en regnvejrs dag med SunSpa”

Skriv et svar