Tanker om sol og forår

reklame

Solen skinder og temperaturen har nået helt nye højder, i dag blev der målt rekord varme temperature i februar. I 2018 på denne dato havde vi sne og frost, hvilket vel også er meget normalt for dansk vinter. Men vi skal ikke tro at venteren er helt slut endnu, i min vejr app står der nemlig at der kommer både sol og sne i næste uge.

sol

Sol og vinterkulde

Så hvis du allerede nu overvejer at gemme vinterjakken meget langt væk, så vil jeg anbefale dig at lade den blive fremme. I hvert fald næste uge med, så må vi se om det bliver forår i marts, eller om der går lidt ekstra tid. Billedet her er faktisk fra september 2018, hvor vi havde det skønneste vejr med sol og varme temperaturer. Det var jo helt fantastisk, at jeg kunne hente Guldklumpen fra skole i cykelshorts og strik. Forhåbentligt kan vi snart nyde varmt vejr igen, men altså først lidt ekstra vinter.

Hvis du er en af dem, der ikke har købt en varm vinterjakke, som kan modstå næste uges snevejr. Så kan du smutte forbi her, Find dun- og kunstfiberjakker hos Campz.dk. Selvom vinteren forhåbentlig snart er slut, er det jo ikke et dårligt køb. For traditionen tro kommer vinteren tilbage til næste år, og måske den bliver koldere end denne vinter.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Campz.dk/

Skriv et svar