Tasker Tasker Tasker

carrie along

123 4 56 – 7 – 89

Ja hvem har ikke brug for tasker? Vi render vel alle sammen rundt med en over armen, skulderen, skulderne og i hånden. For vi skal have vores pung, telefon, iPad, PC, makeup, en bog, nøgler, en ekstra ble, en snack, en flaske vand – ja i dag har man næsten hvad som helst med i “kufferten”. Lidt sjovt når alle butikker har åbne fra tidlig morgen til sen aften (jeg ved godt det ikke er amerikanske tilstande endnu, men vi er da godt på vej), vi kan få fat i hvad som helst lige om hjørnet, men alligevel slæbe vi rundt på det hele! Jeg gør i hvert fald alt for tit, derfor kalder vi også tit min taske for kufferten!! Jeg kan have næsten hvad som helst med. Nogle gange bliver mine brødre vældig overrasket over, at jeg kan gå så yndefuldt, alt imens jeg slæber rundt på et halvt hus i min lille Louis Vuitton 🙂 Ej det ville jeg nu ikke udsætte den for, men jeg tror i fanger min pointe.

Jeg er altid på udkig efter flere tasker, man skal jo have en til hver lejlighed, det prøver jeg i hvert fald at overbevise min søde mand om.

Jeg har samlet lidt forskelligt til jer på en collage. Nr. 1 er jeg altså ret så lun på, jeg er vild med de rå detaljer! Den lyseblå minder mig så meget om en af min mors tasker fra 80’erne, den var godt nok ikke blå, men faconen var den samme 🙂 Nå men jeg kunne som sagt godt tænke mig dem alle sammen, men kun en af dem er flyttet ind hos mig. Nr. 5 kunne jeg ikke stå for, sort, leo, guld og stor som en kuffert (apropo kufferter har de altså nogle virkelig skønne eksemplarer af “the real deal” lige her) – den råbte jo nærmest mit navn ud igennem skærmen. Jeg puttede den i kurven, og shippede den hurtigt hjem. Efter kun 2 hverdage lå der en lille note i min postkasse om, at jeg have en pakke der ventede på posthuset fra Carriealong.dk. Den kom i den største kasse, og den vejede jo ikke en fis, så Guldklumpen var så sød at bære den hjem for mig, han er nu så sød 🙂

Alt i alt en 6 stjernet oplevelse – en lille bonus er, at de tager forbrugsforeningen, gud hvor jeg elsker lang betalingsfrist og optjent bonus, økonomisk sans for en shopper!

….pist det har stadig udsalg, og lige nu kan du spare 20% på fx fjällräven 😉

/Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Carriealong.dk

6 Replies to “Tasker Tasker Tasker”

    1. Den lilla er så tiltalende 🙂 tænk en så gammel taske kan blive så hip, bare fordi den kommer i nye farver 🙂

Skriv et svar