Tchibo Tirsdag – Det smukke julebord

Julehyggen er stille og roligt ved at sænke sig, og vi har fundet vores smukke julestel frem. Jeg elsker at dække op med smukt porcelæn, men jeg har dog manglet en fin juledug. Sådan en der kunne fuldende opdækningen.

julebord

I år har jeg været så heldig, at posten kom med denne fine dug fra Tchibo. Den er i 100% bomuld og har den fineste afdæmpede akvarelmotiv hele vejen rundt. En stor bonus er, at den ikke kun kan bruges til jul, men også igennem hele vinteren. Dugen kan fra i dag af købes på Tchibo.dk i to forskellige størrelser, der er også andre fine duge i shoppen. Der er specielt en guld jacquardvævet dug jeg syntes er ret fin, den vil også kunne bruges året rundt, hvilket jo er en kæmpe bonus.

Et fint opdækket julebord

Jul

Jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af det, men det er vigtigt at det stadig er børnevenligt. Derfor skal dugen kunne vaskes i vaskemaskinen uden problemer, og det kan den her heldigvis. Efter bare 2 måltider herhjemme, var der både tomat, saftevand og syltetøj på dugen. Efter en lille tur i vaskemaskinen på 40 grader, er den så fin som ny igen.

De små rensdyr er også fra Tchibo, først tænkte jeg at de var lidt skøre, men nu ser jeg frem til at tænde dem hver eftermiddag. Sammen med kalenderlyset, en kop julete og de nyeste afsnit af julekalenderne. Vi følger med i dem alle sammen,

Hvordan dækker I jeres julebord?

Skriv et svar