Tchibo Tirsdag – På vej mod et fittere mig

Jeg har en lille drøm om, at blive i noget bedre form. Min form er kun blevet dårligere efter mit jobskifte, tidligere gik jeg flere kilometer hver dag. Nu sidder jeg på min numse fra jeg går ud af døren til jeg kommer hjem igen. Selvom jeg prøver at stå op på kontoret, giver det slet ikke nok aktivitet. Jeg har derfor akut behov for, at komme i gang med noget mere motion. En god måde at få noget mere motion i hverdagen, er en kort løbetur og lidt gulvtræning. Jeg har derfor fået fat i nyt og lækkert træningstøj fra Tchibo, træningstøjet er både farverigt og behagelidt. Den største bonus er at det også er miljøvenligt! Det er det på den måde, at tøjet er lavet af genbrugs polyester. Det kan virkelig ikke mærkes på kvaliteten, det er super blødt og meget behageligt at have på. Jeg syntes det er en helt fantastisk ide, så i stedet for at smide vores gamle tekstiler ud, kan vi sende det til genbrug. Ikke kun som 2. hand tøj, men så det kan blive til helt nye tekstiler. Det er virklig smart!

Jeg har tidligere omtalt træningstøjet i det her indlæg tilbage fra august måned. Jeg har bestilt tøjet i den størrelse jeg normalt ville bruge, og pasformen er helt perfekt.

I dag er temaet blomstret undertøj hos Tchibo, og der er massere af undertøj og hjemmetøj.

One Reply to “Tchibo Tirsdag – På vej mod et fittere mig”

Skriv et svar