Tchibo Tirsdag – Stole til hjemmet

Tchibo Tirsdag Stole

Vi har fået nye stole i køkkenet, jeg var så heldig at få fingrene i 4 stole fra Tchibo. Det er jo sådan at Tchibo ikke har et fast sortiment. De får hele tiden nye produkter, der kun er til salg så længe lager haves. Jeg er ret vild med konceptet, men jeg syntes nu også det er lidt irreterende. For lige nu kunne jeg ikke finde et direkte link til mine stole, men efter lidt tid fandt jeg dem – se dem lige her. I kan også læse lidt mere om dem i det her indlæg – stole fra Tchibo. I dag tirsdag er der fokus på møbler til hele huset, i sidste uge var det opbevaring, begge temaer noget der er super praktisk. Jeg fik styr på mine skuffer i efteråret med hjælp fra Tchibo – orden i skufferne med Tchibo.

Læs flere af mine Tchibo indlæg her og ellers tjek deres shop ud her.

Ridtig god tirsdag alle sammen 🙂

Skriv et svar