Tchibo Tirsdag uge 43

Smart med tchibo

I har sikkert hørt om Tchibo, den her tyske online shop, som sælger ting til hele familien om hjemmet. Hver tirsdag køre de så et bestemt tema i shoppen, her kommer der nye items til salg i en kategori. Når tingene er udsolgt er de udsolgt, så det er ikke nødvendigvis vare der er fast i sortimentet. Derfor skal man også være hurtig, når der kommer smarte ting i shoppen. Jeg fik fat i de her 2 æsker til mine skuffer, og nu kunne jeg godt bruge nogle flere. Men der er desværre blevet udsolgt – mega øv! For de er virkelig fine og i god kvalitet.

Dagens tema på Tchibo Tirsdag

I dag er det tirsdag, og dagens tema på Tchibo er Varme, Wellness & God Søvn, 3 ting der passer virkelig godt ind på en kold oktober dag som i dag. Jeg kunne i hvert fald godt bruge en masse varm the, både på kontoret men også på min togtur frem og tilbage. Bestemt også varme såler til mine sko, uldent undertøj – min favorit er nu senge ordneren! Jeg mangler altid et sted at ligge min iPhone, mine briller, en og et blad. Det roder bare så meget når det ligger på gulvet. Det gør det også nemmere at støvsuge, når man ikke lige skal rykke en masse rundt først. Selvom den minder lidt om noget min mormor ville falde for, men hun har nu også en virkelig god ordenssans!

Hvis du tilmelder dig nyhedmailen fra Tchibo, får du en mail hver tirsdag med deres Tchibo Tirsdag. Derudover får du også en rabatkode til minus 10% på dit først køb. Prisene er i forvejen ret skarpe, men lidt ekstra rabat takker man jo sjælendt nej-tak til. Jeg gør i hvert fald ikke 😉

Jeg håber I alle får en god tirsdag, og nyder en god kop the, vi skrives ved i morgen.

Skriv et svar