Tchibo uge 45 – de hyggeligste julelys

Hver tirsdag kommer der nye varer på Tchibo under et specielt tema, og i dag kom der julelys på programmet. Jeg glæder mig virkelig meget til jul, vi skal give den max gas derhjemme. Vi har allerede besøgt det første julemarked, så jeg syntes at stemningen stille og roligt kommer snigende. Personligt er jeg helt pjattet med lys i den mørke tid, stearinlys er så hyggelige, men med små børn er elektrisk et godt kompromis. I år er jeg på udkig efter stjerner til vinduerne, og de må gerne være med lys.

Julelys i vindueskarmen

Desværre har vi ingen vindueskarm i vores lejlighed, vi har derimod guld til loft vinduer. Jeg savner noget så grusomt at have en vindueskarm, hvor jeg kan have planter, vaser, lysestager og ikke mindst julelys. Det er et af de krav der står øverst på ønskelisten til vores kommende nye hjem, for sådan et skulle vi gerne finde i løbet af et par år. Jeg ser frem til at kunne pynte med nips efter sæsonen, og ikke mindst kunne gå rundt uden bukser på! I 10 år jeg ikke kunne gå rundt uden bukser på, samtidig med at gardinerne kunne være trukket fra. Det er lidt en mærkelig ting, at glæde sig til, men det er faktisk ret irreterende ikke have den frihed. Folk kunne selvfølgelig bare kigge den anden vej, men det gør folk desværre sjælendt er mine erfaring.

Hjemmelavet julekort fra Tchibo

Det er ikke kun julelys der er at finde under denne uges tema, men også gaveindpakning, æsker og diverse ting til at lave sine egne julekort. Desværre sender vi ikke julekort mere, før i tiden gjorde vi. Men det virkede ikke som om, at modtagerne satte pris på det – og så går glæde ligesom af. Måske vi skulle prøve at tage den lidt op igen, og så det var Guldklumpen der sendte julekort til sine venner.

Du kan finde alle de fine julelys og dekorationer på Tchibo.dk

Skriv et svar