Tchibo uge 46 klar til december

Klar til december

Igen i den her uge er der en tirsdag, dermed også et nyt tema på Tchibo. I denne uge sættes der fokus på de mange festlige arrangementer vi går til i december. Men også gave ideer til piger og kvinder. Der er tøj, bælter, huer, tørklæder, smykker og smykke opbevaring, men også de fineste gaveæsker. Jeg kunne godt se mig selv i denne kjole, gerne med stilletter og en blazer eller en bomber. Jeg tænker at en par farvede stilletter ville sætte gang i feststemningen 🙂 Blusen kan bruges til både bukser og jeans, men helt sikkert også til nederdel. Jeg kan godt lide glitter detaljerne, som vil sætte lidt glamour på hverdagen.

Strømpebukser til december

Jeg har længe været på udkig efter nye strømpebukser, gerne i en 200 denier. Jeg var stor fan af dem fra H&M, men nu forhandler de jo ikke dem mere! De her strømpebukser fra Tchibo er 80 denier og ikke gennemsigtige, hvilket jo er hele ideen med strømpebukser i 200 denier. Så min tanke er at de kunne være et godt alternativ, og så få man 2 par for kr. 85,- Det er da en pris hvor alle kan være med. De kan fås i marineblå og i sorte, jeg er mest til sort, så det passer mig ganske udenmærket 🙂

Har I prøvet at handle via Tchibo? Jeg har selv lige modtaget nogle lækre sager til vores kommende julebagning, se det her indlæg. Jeg glæder mig ekstra meget til at bage i år, netop fordi jeg har fået de skønneste forme, og ikke mindst en ny julebagebog. Jeg ser frem til at bage både honningkager, pebernødder, brunkager og honninghjerter. Det hele skal skylles ned med glögg og julethe i spandevis. Bager I selv, eller har I måske en ynglings bager i besøger her i julen?

Alle tingene kan ses på Tchibo lige her.

One Reply to “Tchibo uge 46 klar til december”

Skriv et svar