Tchibo uge 48 – Manden skal da også forkæles til jul

forkæles til jul

Jeg syntes altid det er svært at finde gode gaver til manden min, han er typen der har en meget kort ønskeliste. Der er altid noget han ønsker sig, men som han glemmer at skrive på listen. Dertil har jeg også en ide om, at jeg gerne vil overraske ham. I mange år gættede han altid hvad han fik, men nu er jeg ved at være god til, at lede ham i en anden retning. Fx sidste år der fik jeg Guldklumpen til at sige, at de sko vi havde købt til ham i julegave var pænere end dem han kiggede på i butikken.

Nu gik min mand hele december og tænkte på, at hans julagave ikke blev en overraskelse. Juleaften da vi skulle åbne gaver, blev han mega glad da der ikke var sko i pakken, men en lækker skjorte. Guldklumpen er heldigvis i en alder, hvor han syntes det er sjovt at lave fis med sin far. Han kunne jo også se hvor glad og overrasket hans far blev 🙂

En varm forkæles til jul

I år står der strik på ønsklisten, og gerne en tynd men lun strik. På Tchibo kan man lige nu få den her formstrikket bluse i ren merinould. Den er både i sort, grå og blå farver der passer ind hos de fleste mænd 🙂 strikken kan fås til unden kr 300,- så det er jo et rent kup! Jeg tænker at de fleste, kan være med til de priser.

T-shirten ville vær end sjov lille ekstra gave, eller måske den kunne udgøre en adventsgave. De 2 gnavpotter ville helt sikkert få smilet frem hos min mand. Derudover er jeg sikker på, at en æske til opbevaring af ure, er en enhver ur-glad persons største ønske 😉 Butterflyen er virkelig fin, Guldklumpen ønsker sig en butterfly til når han skal til fest, den her er bare lidt for stor. Han skal selvfølgelig også for forkæles til jul <3

Har I styr på de første julegaver?

Find endnu flere gave ideer til ham på Tchibo.dk

One Reply to “Tchibo uge 48 – Manden skal da også forkæles til jul”

  1. Jeg kunne købe mig fattig i gaver til min mandeven. Jeg har lavet ham en pakkekalender med gaver til hveranden dag og julegaven er også i hus. Det er svært for mig at stoppe, da jeg altid liiige kan finde på noget nyt.

Skriv et svar