Tchibo uge 52 – en god start på 2018 med Tchibo yoga

Tchibo yoga

Det er vist de færreste af os, der ikke ønsker nogle små justeringer i 2018. En af klassikerene for mit køn, er at vi gerne vil tabe os, blive lidt strammere over balderne eller bare spise sundere. Et af mine ønsker til justering i 2018 er, at få trænet noget mere. Jeg kan godt mærke at min krop bliver ældre nu, ikke fordi jeg ikke kan løbe, gå eller cykle mere. Men min ryg og min hofte spiller mig et pus for tiden, jeg har derfor brug for mere træning. En bonus af træningen vil selvfølgelig være, at jeg kan smide de der 5 kg, som jeg gerne vil af med. Eller bare blive strammet lidt op!

Tchibo Yoga og Pilates

I denne uge er der træningstøj og redskaber på Tchibo.dk. Jeg kunne godt bruge en ny yogamåtte, min den gamle er blevet lidt tør i kanten. Det lyder lige så mærkeligt som det er! Det er om om at vores gulvvarme, har udtørret måtten. Jeg kunne derfor godt bruge en ny, og da jeg så løb siden om Tchibo yoga udstyr igennem, fandt jeg yogastrømper. En smart lille opfindelse, der gør det nemmere at blive stående i stillingerne. Jeg har det nemlig med at glide, selv på bare tær.

Der ud over er der gode eksempler på træningstøj, der er endda et par vendbare træningsbukser. Så har du 2 par i et, et par til de dage hvor sorte bukser er et hit, og et par med tryk til de dage hvor der skal kulør på træningen. Der er også bluser, sports bh’er, pilatesring, yogahjul og en idendørs trampolin. Der er næsten noget til enhver trænings aktivitet, og tøjet fås helt op til str. XXL til en rimelig pris.

Har I nogle ønsker for et mere aktivt år i 2018? Og hvordan vil I gribe ønsket an? Måske vi kan give hinanden gode råd 🙂

Skriv et svar