Test af Bic Herre shaver – hvorfor kun til mænd?

Reklame//

Det har altid undret mig over, at der ikke blev brugt samme teknologi til både herre og dame shavere! Det er uhyrre vigtigt at en herre shaver er flexibel, den skal kunne bevæge sig rundt i ansigtet uden at efterlade sår og rifter. Det er vel det samme der forventes af en shaver til kvinder?! Hvem har ikke prøvet at få beskadiget knæ eller akillessenen? Hasen var klart det sværeste punkt at shave, med de dårlige shavere der var i 90’erne og starten af 00’erne. Jeg har i hvert fald prøvet flere gange fået høvlet huden af på akillessenen, så mange gange at jeg i dag har ar. Men hvad sker der også for at man lavede shavere med ostehøvl effekt?!

Herre shaveren fra BIC er meget flexibel, og efterladen huden helt tæt barberet. Jeg brugte shaveren sammen med min barbercreme fra EOS, det fungerede rigtig fint. Grebet er fint ergonomisk og ligger godt i hånden. Kort sagt er shaveren helt sikkert også til kvinder.

Shaveren Bic Flex 5 Hybrid har jeg testet som Buzzador, produktet er leveret til test.

 

 

Skriv et svar