The Goodiebox – jeg vil da også prøve!

goodiebox
Billedet er fra Goodiebox.dk

//Reklamelink er markeret med *

Jeg har efterhånden set mange billeder af de månedlige Goodiebox* på både blogs og Instagram. Lige nu kan man tilføje en koden når man tilmelder sig, så man modtager en ansigtsmaske fra Comme Deux til en værdi af kr. 129,- Koden du skal bruge er -SELVFORKÆLELSE, hvilket man må sige at såden en lækker ansigtsmaske er. I bund og grund er hele Goodiebox konceptet koncentreret omkring selvforkælelse, de små ting i hverdagen, der gør den store forskel. 

Jeg prøver at indføre et par gange om ugen, hvor jeg så gør noget for mig selv. Indtilvidere har det været ansigtsmasker og afslapning med mit strikketøj. Jeg håber snart at have tid til at ligge neglelak igen, farvede negle er så meget mere mig. Og så giver det mig en følelse af luksus – perfekt hverdagsluksus.

Marts måneds Goodiebox

Indholdet af næste måneds Goodiebox er ikke offentliggjort endnu, men når man kigger på forrige måneder, kan denne månedsindhold kun blive godt. På hjemmesiden kan du også købe flere lækre produkter under fanen shop, her kan man købe mange forskellige produkter. Her kan du også finde andre Goodieboxe, fx en specielt lavet til dem der søger allergivenlige produkter. Der er også en box til manden, som jo også har brug for lidt selvforkælelse i ny og næ.

Jeg ser I hvert fald meget frem til at prøve konceptet, og det skal I selvfølgelig nok høre meget mere om. På deres hjemmeside kan man også se hvilket mærker de samarbejder med, og der er flere af dem jeg gerne vil modtage noget fra. Fx er jeg blevet ret så glad for Maria Nila.

Har I prøvet at modtage the Goodiebox, hvis ja hvad er jeres erfaringer? Hvis ikke – hvad holder jer så tilbage?

God søndag alle sammen <3

Én kommentar til “The Goodiebox – jeg vil da også prøve!”

Skriv et svar