The Lotus by Envii

Lotus

God aften de damer, jeg håber I har nydt dagens gode vejr – det har jeg i hvert fald! Dagen startede med at jeg var ved at hoste mine lunger op, men derefter kunne jeg mærke at sygdommen var ved at forlade min krop, fantastisk følelse! Efter morgenmaden tog vi alle tre arbejdstøj på, og gik ned for at skifte hjul på bilen. Det har manden og jeg altid gjort, vi er begge for nærige til at betale 500,- for at et en lærlig på et eller andet tilfældigt værksted ordner det på 5 min. Vi plejer at få en hyggelig times tid til at gå med det, I år var det første gang at Guldklumpen rigtig kunne være med. Han blev udstyrret med gummistøvler en spand vand og en fælgbørste – det er godt nok lang tid siden at vores fælge har været så fine 🙂

Efter den gang rengøring var han lige til putkassen, og efter en dejlig frokost sov han 1,5 time, den tid brugte hans mor og far så på altanen. I dag var en rigtig sommerdag, det har så gjort, at jeg jo lige pludselig akut står og mangler sommerkjoler – jeg mente ellers at jeg ikke manglede så meget andet end en denimskjorte, men jeg tog fejl! Jeg mangler altså en Lotus kjole, gerne den hvide!! Så kære dig der står og har lyst til at give mig en tillykke med de 31½ år  gave på fredag, bare en hvid lotus kjole fra Envii tak 🙂

God aften alle sammen.

2 Replies to “The Lotus by Envii”

Skriv et svar