Throwback Thursday 2019/1

Reklame

Bloggen her havde 8 års fødselsdag i sommer, derfor er der massere af billeder og gamle indlæg i arkiverne. Billeder der kan være sjove at kigge tilbage på, måske også en opskrift, et godt sted at besøge eller en god ferie. Jeg håber I vil tage godt imod den nye kategori 🙂

Det første billede i denne tilbagebliks serie, er et dagens fra i sommer. Jeg cyklede forbi her i mandags, nu ligger der en række rækkehuse på den modsatte side af vejen. Man må sige at Fredensborg er i rivende udvikling, der bygges nye boliger flere steder i byen. Jeg har aldrig tænkt at vi skulle bygge selv, selvom vi kun har boet i nybyggeri, har jeg ikke set det som det vi skulle. Jeg drømmer om et ældre hus, men gerne et hvor vi kunne bygge til.

Er du til byg selv? Så kunne det være dig der skulle Byg hus med Ide Huse.

Looket

Nederdel – Noisy May

Skjorte – H&M

Sneakers – Nike

Nederdelen havde jeg på sidste nytår, og et par gange i sommer, ellers ligger den mest i skabet desværre.

Skriv et svar