Throwback Thursday 2019/2 – med sol og hegn

Reklame

Det har ellers været nogle kolde, regnfulde og blæsende dage i denne uge. Så selvfølgelig skal ugens tilbageblik have lidt sol og dansk sommer over det, som det her fra sidste forår.

Dagen med hegn

Med hegn som baggrund

Jeg glæder mig til det bliver forår, så skal jeg ud og nyde solens skønne stråler igen. Måske vi er så heldige at de allerede kommer frem i næste uge.

Billedet her er taget af Guldklumpen i min svigerforældres indkørsel, i baggrunden er deres hjemmelavede havehegn. Det har virkelig gjort meget godt for deres have, at det hegn kom op. Til foråret er de færdige med endnu et stykke, det regler vildt hvad det gør for størrelsen. Tidligere stod der en vild og fuldstændig utilpasset ligusterhæk, nogen steder var den næsten en meter bred. Ikke nok med at den var groet vildt, så var den slet ikke tæt.

Nu er der kommet hegn til huset, og det er virkelig blevet godt. Heldigvis er min svigerfar tømre, så han har kunne tage det i små etaper, efter hvad der passede ind i deres hverdag. Hvis du ikke tænker du selv skal bygge hegn i foråret, kan det være at du kan finde det helt rigtige hos https://www.pithegn.dk/

Skriv et svar