Throwback Thursday 2019/3 – barnedåb på Asminderød kro

reklame

Tænk at det allerede to år siden, at prinsessen blev døbt i Fredensborg slotskirke midt i Fredensborg. Det er jo helt utroligt, som tiden den flyver afsted. Ikke nok med at det er to år siden sidst vi holdt dåb, men det er også syv år siden at vi holdt dåb første gang. Begge børn i samme kirke, men med to forskellige præster. Heller ikke festerne var ens, Guldklumpens dåb blev fejret på Asminderød Kro, og Prinsessens holdt vi hjemme hos os selv. Begge dele var en super god løsning, men med hver sine fordele.

Asminderød kro

Da vi holdt det på kroen, slap vi for at lave mad, og ikke mindst rydde op bagefter. Arrangementet var dog en hel del dyre end arrangementet derhjemme. Festen der hjemme krævede selvfølgelig en del mere af os, men til gengæld var det i vores tempo. Og det havde vi brug for, efter hele 2 indlæggelser med Prinsessen, havde vi bare brug for ro.

I gave fik vi næsten de samme ting til begge børn, vi ønskede os også de samme ting mere eller mindre. Begge børn fik Tripp Trapp stole, sparegris og børnebestik, meget klassiske gaver efter min mening. Men der kom selvfølgelig også bøger, legetøj, tøj og smykker til Prinsessen. 

Find et stort udvalg af dåbsgaver lige her, hvis du også skal til barnedåb eller navnefest i nær fremtid.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med parcellet.dk/

Skriv et svar