Throwback Thursday – en dag ved poolen i Orlando

Hver dag drømmer jeg om, at komme tilbage til Florida, mærke varmen og svømme i poolen i Orlando med mine søde børn. Vi har virkelig haft nogle fantastiske ferier i Florida, der har været oplevelser for alle, og vi har fået slappet helt af. I Orlando har vi boet på det samme hotel flere gange, det ligger i Disney området, så det er super børnevenligt. Det bedste af det hele er, at vi kunne gå ned til Disney Springs og spise om aften. Det er et område, med underholding, butikker og med masser af gang i den.

Poolen i Orlando

Vi er så heldige, at vi skal tilbage til netop denne pool i Orlando til sommer. Jeg kan næsten ikke vente, jeg er allerede gået i gang med at kigge efter badetøj og solcreme. For i Florida skal man huske, at bruge solcreme med høj faktor. Vi bruger minimum faktor 30, men helst faktor 50 for så bliver vi ikke skoldet. Sidste år blev Guldklumpen og jeg desværre solbrændt, efter at vi havde en solcreme kun med faktor 30. Derfor vil jeg i år, gøre alt hvad jeg kan, for at få faktor 50 med i kufferten. For det kan godt være, at vi skal passe på solen herhjemme. Lige nu er uzonlaget tyndt over Danmark, derfor oplever vi et UV-index på over 4,0. I Florida har vi oplevet UV-index helt op til 12, så det er virkeligt vigtigt at bruge en høj faktor.

Vi har gode erfaringer med P20, en høj faktor som er nem at smøre ind. Desværre er den meget gul, og det giver skolder på hvidt tøj. Jeg ved godt at mange solcreme er gul i det, men jeg har desværre fået ødelagt mange t-shirts med P20. Men jeg blev ikke solbrænd! Så hvis man skal sætte det op i mod hinanden, vil jeg hellere ofre et par t-shirts end at blive solskoldet.

Har I nogle favorit mærker indenfor solcreme?

Skriv et svar