Til at få orden i skabene

reklame

Jeg har altid været stor fortaler for at gemme og købe smukke æsker og kasser, for så kunne jeg ordne og sortere alle mine ting. Men som årene går, er jeg blevet træt af de mange forskellige former, størrelser og ikke mindst deres mønstre. Derfor er jeg gået i tænkeboks for at finde en bedre løsning, men som stadig opfylder mit behov for at sortere. Det gik jo meget godt med sorteringen af mine skuffer.

Nogle af de æsker jeg ofte har brugt, har været sko æsker. Det her er Prinsessens nye badesko – er de ikke bare søde?

Sortere og få orden

Jeg er blevet ret lun på de smarte og ikke mindst smukke foldekasser fra Aykasa. De findes i mange forskellige farver, i 3 forskellige størrelser og er alle stabelbare. Jeg er sikker på at jeg kunne få stor udnyttelse af de små, dem der hedder AYKASA Mini Foldekasse. De er 27 x 17 x 11 cm og er stabelbare, så det kan både stå fremme på en hylde, eller stables inde i skabet. Det er helt sikkert et lille projekt jeg vil kaste mig over efter vores sommerferie.

Foldekasserne fås blandt andet hos Parcellet.dk, som har et stor udvalg af lækre ting til børnefamilier og ikke mindst børneværelset. Men også lækkert børnetøj fra blandt andet Soft Gallery, det kunstneriske print er lavet af både danske og internationale kunstner. Printet er sæsonbetonet og helt unikt, se alle produkter fra Soft Gallery på Parcellet.dk.

/Indlægget er lavet i samarbejde med Parcellet.dk/

Skriv et svar