Tilbage på kontoret med enhjørning og god stemning

enhjørning

Efter nytår har jeg været ret underdrejet med masser af arbejde. På mit nye arbejde har vi regnskabsafslutning, og vi havde kun 9 arbejdsdage til at bogfører alt vedr. 2017. Det er meget kort tid kan jeg hilse at sige, så når jeg har været hjemme har jeg prøvet, at være sammen med min familie. Det er lykkes nogenlunde, for når klokken rundede 21.00, så sad jeg i sofaen og sov – snork!

Selvfølgelig har der været travlt, men jeg er stadig i en læringproces, så min energi løber hurtigere tør end tidligere. Heldigvis er jeg genopladelig, grin, smil og gode samtaler lader mig hurtigt op igen. Jeg har sjælendt en dårlig dag, og min ja-hat er meget stor. For at gøre min hverdag endnu sjovere har jeg tanket kontoret op med “glad-i-låget” ting. Min nye enhjørning kop kan kun få smilet frem, mest fordi jeg bare er en f***ing unicorn! Kuglepennen er mine kollegaer allerede lidt trætte af, for min barnlige side trykker på kuglepennen hele tiden. Den er nu meget sjov, for hvilket problemer kan ikke løses med et “pose on a windy cliff”?

Enhjørning

En enhjørning og små flamingoer

Kalenderen er en af mine skønne julegaver, jeg købte i sommer en helt fantastik kalender. I den forbindelse fandt jeg ud af, hvor meget jeg har manglet en fysisk kalender. Et sted at notere hverdags ting ned, uden at skulle kigge på telefonen igen igen, og så er det vigtigt for mig at få tingene ud af hovedet. Det stresser mig at skulle huske på ting! Så når jeg har en kalender der husker det for mig, går det meget bedre – ergo hjælp til selvhjælp på den gode måde 🙂

Som teenager havde jeg også fysiske kalendere, men det havde alle piger fra 80’er vist. I min satte jeg billeder, billetter og kort ind på nogle af siderne. Det gjorde jeg med clips, så kunne de nemt udskiftes eller rykkes rundt. I dag gad jeg godt at have fysiske billeder af mine børn i kalenderen, de kunne passende blive sat fast med flamingo clips. Jeg er helt tosset med de clips, men både enhjørninger og flamingoer bringer altså mig i godt humør!

Hvad bringer dig i godt humør på en travl dag?

Skriv et svar