Ting jeg skal i min juleferie

Reklame

Der er ikke længe til jul, og dermed også juleferie. Jeg skal igen i år på arbejde imellem jul og nytår, men jeg har stadig planer for hvordan dagene skal bruges. 1. juledag skal vi til julefrokost, men formiddagen kommer nok til at gå med, oppakning af en masse af børnenes gaver.

Udfordringen med alle de gaver er bare, at vi i forvejen har et værelse fyldt med legetøj. Måske vi skulle overveje opmaganisering i form af et rum hos fx boxdepotet. Selvom jeg syntes, at de leger med det meste.

2. juledag skal vi i Tivoli, det er blevet en fast tradition. Vi holder meget af Tivoli i julen, men ikke den trængsel vi har oplevet før jul. Derfor plejer vi at besøge Tivoli imellem jul og nytår, og slutten julen af med maner. Så kommer vi til torsdag og fredag, det bliver arbejdsdage for mit vedkommende. Min familie holder fri, så forhåbentlig kan jeg møde tidligt og komme tidligt hjem igen.

Mandag skal vi fejre nytår hjemme hos os, så mon ikke weekenden skal bruges på at gøre til det klar. Vi har stadig ikke menuen på plads, så der er rig mulighed for at få planlagt noget.

Har I planer mellem jul og nytår?

Skriv et svar