En ting jeg virkelig ikke forstår!

Processed with VSCO with t1 preset

sponseret

Der er mange ting i denne verden jeg ikke forstår, men e-cigaretter står nu øverst på den liste. Hvem er det der vælger et substitut for rygning, hvor man slet ikke kender konsekvenserne? Her tænker jeg blandt andet på, at det er en kemiske blanding, der får en masse til at ligne røg ved udånding. Det er da ikke helt rigtigt, eller sagt på en anden måde det er det ikke for mig. Men jeg vil gerne sætte mig lidt mere ind i sagen, inden jeg kun taler dårligt om det. Derfor besøgte jeg https://easy-to-smoke.dk/ for at få syn på sagen, for hvad er en e-cigaret?

Er det røg? Eller hvad er det der damper!

Efter hvad jeg kunne læse hos easy-to-smoke, er der ikke tale om røg men vanddamp. Vanddampen stammer fra den væske som de kalder e-juice. Juicen findes i forskellige smage, så vanddampen kommer til at smage godt. Men vanddamp med smag kan det nu virkelig være sundt tænker jeg!

Når dampen indåndes skulle det give følelsen af røg, som ved almindelige cigaretter. Vanddampen omtales som ganske uskadelig, og skulle kunne sammenlignes med et dampbad i den lokale svømmehal. Dampen indeholder ikke de mange tilsætningsstoffer, som almindelige cigaretter gør, så de burde være sundere.

Men er e-cigaretten den nye nigurette indhalator, så i stedet for at får den nekotin, som man bliver afhængig af som ryger. Skal det nu være en ren følelse, som man er afhængig af? Det at suge i en dims, og så udånde røg/damp, kan da helt sikkert opfylde en del af behøvet. Og ikke mindst den afhængighed som man har som ryger. Men jeg tvivler personligt på, at det er en korrekt rygestop model. Jeg tænker heller ikke at shops der sælger e-cigaret udstyr og e-juice, ønsker at folk stopper helt. For så mister de jo en kunde, og det er nu en gang kunder butikkerne lever af.

Hvad tænker I om ideen e cigaret?

e-cigaret e cigaret

Skriv et svar