Tør lak – ja tak!

Quick dry

Jeg har altid hakker, fingeraftryk og mærkelige bobler i min neglelak. Det er lige meget hvornår jeg ligger den, om den tørre i 5 eller 30 min, så er den bare ikke tør nok. Jeg ender altid med at have 2-3 negle der ligner noget der er løgen. Men hvorfor har jeg så ikke inviteret i en “fast-dry” topcoat? Tja nærighed er helt sikkert en af grundene, men jeg har også være kritisk overfor produkterne – virker det nu virkelig?!

Pudderdåserne anbefale mig at bruge OPI Drip Dry, og jeg har flere gange oplevet at de damers ord, kan man altså tage for gode vare! Derfor søger jeg tit deres blog igennem for anmeldelser, inden jeg køber et produkt. Men den der OPI fætter koster bare kr. 140,- og det var altså lige lovlig meget syntes min pengepung – specielt hvis det nu ikke virkede for mig. Derfor blev jeg vildt glad, da jeg så at H&M havde lavet deres egen Quick dry spray – og så kun til under en tredjedel af OPI. Så den røg i kurven, sammen den der fine H&M x Alexander Wang top – og en masse Marvel tøj til Guldklumpen.

Som altid var jeg noget skeptisk, da jeg skulle prøve produktet af. Jeg læste etiketten flere gange, bare for at være hel sikker – skal lakken virkelig kun tørre i 60 sekunder….

Nå men jeg hoppede ud i det, først et lag lak, vifte lidt med fingrene og så 2. lag lak og tælle til 60….1….2…3…4 osv. Så fik hver negl et spray, og vupti de var knas tørre. Jeg er virkelig positivt overrasket, og vil klart anbefale den lille spray. Der er nu gået 5 dage, og min neglelak er begyndt at skallede lidt, men det plejer den altid at gøre nu 😉

Bruger I fast Dry produkter?

11 Replies to “Tør lak – ja tak!”

    1. Den skal bare prøves søs 🙂 Du er da meget god til de der lakker, du mangler bare den der tålmodighed ligesom mig – men vi er jo også søstre <3

Skriv et svar