Tommy Hilfiger sko fra Footway.dk

Tommy Hilfiger

Reklame//Jeg har et blødt punkt for mærket Tommy Hilfiger, det startede allerede til i 2009 hvor vi var i USA første gang. Men før det, havde jeg allerede en polo samt en sporttaske i mærket. Tommy Hilfiger er et mærke vi altid shopper med hjem fra vores efterhånden mange ferier i USA. Vi tager altid på outlet, hvor mærket koster en slik i forhold til herhjemme. Børnene har også en del i mærket, kvaliteten er god, tøjet holder bare – både i farven og faconen. Nu skal jeg så prøve deres sko, dem er der ingen af os herhjemme der har prøvet endnu. Jeg har længe haft behov for et par nye sko, dem jeg har har jeg simpelthen slidt op. Helt bogstaveligt for der er hul i læderet nu. Hos Footway.dk fandt jeg de her finde støvler fra Tommy Hilfiger. Jeg syntes de er virkelig fine, specielt med de fine detaljer. De gamle jeg har, er helt neutrale, så det bliver dejligt med nogle med mere sprald. Så ligner de heller ikke så meget et par ridestøvler!

Tommy Hilfiger

Chelsea boots fra Tommy Hilfiger

The Chelsea Boot er klassisk og passer så fint til slim jeans, hvilket passer rigtig godt ind i min stil. Jeg glæder mig rigtig meget til, at tage de her flotte banditter i brug. Jeg tænker også de vil passe godt til mit ønske om farvede bukser, blandt andet et par i vinrød eller flaskegrønne. Og så men en lækker strik, men de passer også til skjorte, t-shirt, læderjakke og meget mere. Det vigtigste for mig er, at min garderobe passer godt sammen, og hvert item kan bruges igen og igen. Man kunne næsten kalde det for intelligent garderobe. Det vigtige for mig er nemlig, at mit tøj kan bruges i forskellige sammenhæng, og ikke går af mode.

Skoene er modtaget som gave fra Footway.dk, et sted jeg godt kan anbefale at handle. Produkterne bliver hurtigt leveret, og skoene lever 100% op til mine forventninger. Kender I Footway.dk?

3 Replies to “Tommy Hilfiger sko fra Footway.dk”

Skriv et svar