En tur på Café Jorden Rundt

Café Jorden Rundt

Da min mand og jeg lige havde mødt hinanden, kørte vi mange ture, sådan nogle ture uden planlagt rute. Jeg elsker ture rundt i Nordsjælland, ud og se på naturen rundt om os. Jeg har altid holdt meget af Strandvejen, og her taler vi altså om Strandvejen i Nordsjælland. Den vej som strækker sig fra Hellerup og helt op til Helsingør – samme strækning som kystbanen. I whiskey bæltet ligger der ufattelig mange store og meget fine villaer, og jeg holder meget af at kigge på dem. Lysten til at kører ture på Strandvejen blev ikke mindre, da vi midt nullerne får en gammel 80’er cabriolet. Når vejret var til det, crusede vi afsted og endte tit på Bakken eller på Cafe Jorden Rundt.

På Café Jorden Rundt

I fredags skulle jeg få 2 timer til at gå i Hellerup med børnene, så jeg gjorde som alle gode mødre ville gøre…jeg inviterede mine små pomfritter (ja det kalder jeg dem faktisk) på cafe. Guldklumpen ved godt at der plejer at falde et stykke kage af, når man kommer med på cafe. Prinsessen er bare glad for, at være sammen med mor. Det er jo også mange timer hun skal undvære mig i løbet af dagen. Men jeg er en af de heldigste mødre i arbejde med en lille baby på 9 måneder, min mand går nemlig hjemme på barsel <3 Og de hygge sig Big Time!

I fredags var det som sagt ikke det bedste sommervejr, så vi sad på den smukke cafe fra 1936 og kiggede ud over Øresund. Bygningen er tegnet af Helge Rasmussen for Nesa, dens formål var at fungere som sporsløjfe for linie 14 med toiletter, billetsalg og stoppested. I 1973 lukkede billetsalg og kiosken og fungerede som offentlige toiletter, indtil caféen åbnede i 1991. Caféen er en lille oase, her er altid mennesker, nogle sidder og arbejder, andre er sammen med familie og venner, men der sidder næsten altid en med en latte og en bog. Her emmer bare af hygge og ren afstresning.

Processed with VSCO with t1 preset

Jeg fik Guldklumpen til at forevige mit outfit, inden vi kørte et smut ned af Strandvejen og talte huse med tårne. Det var så hyggeligt bare mig og mine skønne børn <3

Jeans – Levi’s

Skjorte – Levi’s

Sko – Converse

Jakke – Munthe

 

2 Replies to “En tur på Café Jorden Rundt”

Skriv et svar