Ude godt men hjemme er nu også meget godt!

Fredensborg slot

I fredags kom vi hjem fra sommerferie, vi havde været længe undervejs, og ville bare gerne hjem og slappe af. Men efter sådan en tur til USA kvittere med lidt jetlag, og den bedste kur vi har mod jetlag er sol og frisk luft. Derfor skyndte vi os hjem og fik luftet ud, derefter skulle vi ud og handle og gå en lille tur. På den måde kunne vi holde os i gang, og få en masse naturligt lys. Allerede lørdag var vi på farten igen, vi hoppede på cyklerne og kørte mod Esrum sø. Vi tog en anden vej end den vi plejede, vi kørte over Fredensborg golfbane. Også et virkelig smukt område, man skal dog bare passe på vildfarende golfbolde. Jeg har heldigvis aldrig fået sådan en golfbold i hovedet, eller nogle andre steder, men jeg har en fornemmelse af, at det gør mega nas!

På cykel over golfbanen

Heldigvis kom vi alle hele frem, og der var slet ikke skyggen af vildfarende golfbolde. Måske de heller ikke slipper hvem som helst løs på banen, det ville i hvert fald være godt og sikkert for os andre. Jeg har flere gange cyklet over golfbanen, jeg kan nemlig godt lide at se byen fra forskellige vinkler. Og så er det altså smukt at cykle til søen. Vi fik selvfølgelig en is ved ishuset, som i år har fået vegansk og dermed også mælkefri is 🙂

Jeg kan slet ikke få armene ned over det! Men ikke nok med, at vi er så heldige at have et godt ishus i byen. Så har de også hele 3 forskellige varianter af mælkefri is 🙂 Derudover har de også et stort udbud af Hansen is, og deres sorbet is er også fremstillet uden mælk. De er så ikke veganske for der er æggehvider i. Det er godt nok noget af en fødevare jungle, at bevæge sig ind i. Nu står den på arbejde igen og 1. klasse for Guldklumpen, heldigvis er vores jetlag ved at være overstået, og jeg glæder mig til at dele en masse ferieindlæg med jer.

Hvordan kommer I selv over jetlag? Gode råd og ideer modtages altid 😉

Skriv et svar