Udendørslys

Reklame//

Selvom dagene bliver længere og længere, er det stadig mørkt om aftenen. Når klokken rammer 20.00 er det kul sort udenfor, i hvert fald her hvor jeg bor. Udenfor vores dør har vi gadelamper, de lyser både stier, området og parkeringspladsen op. Dem der ikke bor i en forening som vi gør, har brug for en anden slag lys. Hvis vi havde vores eget hus, i ved det der hus vi drømmer om vi kan flytte vores lille familie over i, må gerne have udendørslys. Jeg tænker at det vil være rart hvis der var mørkt omkring huset om aften, også fordi jeg ikke er den store fan af alt den lys forurening. Jeg vil gerne kunne se stjernehimmelen, og gerne hver aften. Men omvendt vil jeg også gerne vide når der kommer folk til mit hus i mørke, derfor vil en lampe med sensor være et godt valg.

Udendør og indendørs lamper

Det er vigtigt at der er belysning omkring huset, så uvedkommende ikke har lyst til at komme for tæt på. Forskellige slags sensorlamper vil kunne opfylde det behov. Mine svigerforældre havde sådan en sags udendørs belysning. Men da deres nabos kat, blev ved med at løbe forbi om aften, og på den måde aktivere lamperne. Blev de så trætte af det evige blinkeri, at de til sidst satte en ganske almindelig lampe op. Det kan jeg nu godt forstå, men jeg syntes nu stadig det er vigtigt, at have lys i sin indkørsel.

Det er ikke kun udendørs, at man kan have lamper med sensor. Jeg har endnu ikke mødt sensor lamper i private hjem, men jeg har været på flere arbejdspladser hvor der har været de her lamper. Jeg har prøvet at lamperne bare slukkede imens man sad og arbejdede, så ved man at man sidder for stille i sit arbejde 😉

Skriv et svar