Udsalg udsalg udsalg – under en hund!

G collage

Nederdel Halskæde  – Bukser Kjole Paillet LeggingsCardigan

Godt nytår alle sammen 🙂 Jeg håber I er kommet godt og sikkert ind i det nye år, jeg forstår ikke dem der der skal ud og sætte livet på spil – I ved dem der vi ser på skadestuen i dagens nyheder. Jeg går ikke ud nytårsaften uden sikkerhedsbriller, det skulle jo lige passe, at jeg var det forkerte sted på det helt forkerte tidspunkt – og jeg har altså mine øjne meget kær, selvom jeg er halvblind uden mine kontaktlinser!

Nå men 1. januar siger kalenderen, og dermed dagen hvor udsalget for alvor går i gang, eller er det først i morgen? Der er jo ingen butikker der har åben i dag! Hurra for online shopping 🙂 Jeg har fundet et par gode køb for under 100,- der er altså rigtig mange gode kup derude! Hvis I er fristet skal I blot følge de link der er under collagen.

God dag allesammen 🙂

4 Replies to “Udsalg udsalg udsalg – under en hund!”

Skriv et svar