Valentingave – hvad med et ur til manden?

Valentingave

Reklame//

Jeg har som sagt købt årets Valentingave til min mand. En dødsstjerne popcornsmaskine med Star Wars logo – jeg ved den bliver et kæmpe hit! Men en anden gave der ville falde i rigtig god jord hos min mand, er et ur. Han er helt tosset med ure, hver gang vi er i USA prøver han ure. I sommer havde han da også et nyt med hjem til samlingen. Mange mænd går ikke med smykker som kvinder gør, dermed er uret deres smykke. Derfor kan jeg sagtens forstå, at man gerne vil have flere end et enkelt. Jeg har også selv flere end bare et enkelt ur. Jeg har et klassisk sort, et mere sporty med stofrem, et lille meget feminint ur og det mere grove og store ur. Hvert ur kan noget forskelligt i looket, de kan selvfølgelig alle sammen det samme i sidste ende, vise hvad klokken er!

Valentingave-ideer

Der findes også rigtig mange forskellige ure til mænd, der skal jo være et ur til enhver type og stil. Derfor er det også en del dyre ure, ure som man kan gå og spare sammen til, og ønske sig til runde fødselsdage. Sådan har jeg det med tasker – jeg fik jo min skønne Louis Vuitton taske i 30 års fødselsdagsgave af min lille familie. Nogle ure er jo også små kunstværker, som man så kan gå med på armen. Så er der Rolex-ure, det er helt klart et mærke jeg godt gad, at have i min ursamling. Men det er et mærke der ligger i den dyrer ende, derfor har jeg tænkt at kigge på brugte ure. Der er flere hjemmesider der køber og sælger mærke ure, på den måde er man mere sikker som forbruger på, at uret er ægte.

Har I fundet Valentingave til jeres kære i år?

//Indlægget er skrevet i samarbejde med Chrono.dk//

Skriv et svar