Valentinsdag 2020

Reklame

Valentinsdag er lige om hjørnet, og hvis jeg kender min mand ret, så kommer der ikke mange valentinsgaver min vej i år. Han syntes simpelthen at det er en fjollet adopteret amerikansk tradition, som burde bliver på den anden side af atlanten. Og når man ikke forventer noget, så kan man ikke blive skuffet. Men hvis nu han skulle stå og mangle en god ide til en gave til mig, så vil jeg gerne give ham et lille hint.

Valentin Kure

Jeg ønsker mig smykker

Jeg ønsker mig altid smykker, og min mand er faktisk rigtig god til at finde smykker til mig. Nu ønsker jeg mig flere øreringe og gerne nogle som de her smukke Susanne Friis Bjørner øreringer med de røde granat krystal. De er virkelig fine, og vil være helt perfekte. Og så har jeg slet ikke nogle der minder om det 🙂

Holder I valentinsdag? Det er jo en dag der skiller vandene, og mest også om man er født før eller efter 1990 – sådan ca. Os der ikke er vokset op med dagen, og dem der er 😉 Nu skal det ikke lyde som om jeg ikke kan lide en dag om kærlighed. Men jeg syntes bare man godt kan fejre kærligheden uden dyre gaver. En mere minimalistisk tilgang til valentinsdag.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med wienberg-guld.dk/

One Reply to “Valentinsdag 2020”

  1. Jeg har det lidt ambivalent med den. Jeg er stor fan af at fejre kærligheden og være romantiske. Men når det bliver hypet på den måde det bliver på Valentinsdag og årets gave og overraskelse og middag og og og altid skal overgå sidste år, bliver det jo til noget meget uromantisk.

    Et enormt forventningspres hvor det ikke handler om kærlighed, men om hvem der får den bedste gave/overraskelse/middag/ what not.

    For mig hopper kæden også helt af, når jeg møder nogen, der da ikke køber en gave til deres mand; Det er jo kvinden der skal have! Øhh nå, elsker du ikke din mand? For kærlighed bør gå begge veje, ikke? Derfor bør den også blive fejret for begge parter og af begge parter.

    Så piger, køb en lækker gave til Jeres mænd, de har garanteret fortjent den. giv den til dem på d. 22 for kærlighed er værd at fejver dag, ikke kun én dag om året. (Og husk lige Bøf & Blowjobdag også, nu i er igang).

Skriv et svar